buisjes Sebas 2j3m

Vandaag een bezoekje aan het ziekenhuis. Zoals ik al vertelde moest Sebas buisjes en zijn poliepen moesten ingekort worden.
Dat is maar een kleine ingreep, maar ik vind dat toch niet niks allemaal. Zo’n klein manneke waar je niets kan aan uitleggen. Het wantrouwen straalde van zijn gezicht af. En als hij dan eindelijk een beetje op zijn gemak was in dat grote ziekenhuis.

Dan kwamen ze hem halen om allemaal stoute dingen met hem te doen. Ik weet niet wat jullie daar van vinden, maar ik vind dat ZIELIG!
Zo wakker worden met een lange draad in je arm en bloed aan je neus in een zaal waar je nog nooit geweest bent, met allemaal vreemde mensen met een groen pak aan, dat moet toch maar eng zijn he! Niet moeilijk dat al die kindjes daar helemaal van slag zijn.
En moeder die zit daar dan met een heel klein hartje alle moeite van de wereld te doen om die kleine kerel wat rustig te maken en geborgenheid te geven.

Sebas en ik zijn in ieder geval heel blij dat het achter de rug is. En nu maar hopen dat het allemaal wat betert!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>