Sebas zijn gezondheid 2j2m

Sebas dat is zo’n manneke die al de dokters moet gezien hebben.

Zo zijn we een hele tijd terug met hem naar de spoed geweest. Omdat hij al een tweede keer niet meer kon gaan van de pijn! Vocht op zijn heup was het verdict! Twee weken geleden valt hij hier vlak voor de deur. En we hadden er weer van. Echt zielig om te zien! Zo’n pijn dat dat venteke dan heeft. Na enkele dagen en wat junifen is dat gelukkig wel weer voorbij! Maar toch niet fijn om te zien!

Twee weken geleden gingen we met Sebas naar de oogarts. Na een slechte test bij K&G. Sebas houdt niet zo van vreemde mensen. Vooral niet van vreemde mensen die iets met hem willen doen. Dus besloot Sebas om niet mee te werken en daar heel de tijd met zijn handen voor zijn ogen te zitten! De mevrouw besliste dat het zo niet haalbaar was en dat we binnen een half jaar nog maar eens moesten terug komen! €44 euro alstublieft mevrouw!  Ongelooflijk vond ik dat! Na dat bezoekje heb ik beslist om ook oogarts te worden met als specialisatie kinderen!!! Rijk dat dat mens moet worden… Maar de klachten worden doorgegeven hoor! En ons zien ze daar geen tweede keer!

Vandaag hebben we dan een bezoekje gebracht aan de NKO-arts! Ook wel gekend als de knappe dokter! :-) Symptomen: VEEL snot in neus en ogen, veel zever, tong altijd uit de mond, regelmatig koorts met een platte week erachter, slecht slapen en niet duidelijk praten! Het te verwachte verdict: buisjes en inkorten van de poliepen! 15 mei is het zover!    Spannend vind ik dat wel! En het is niet fijn dat hij een operatie moet ondergaan, maar ik ben toch wel blij dat er eindelijk iets aan gedaan wordt. En ik hoop stiekem dat wij hier een ander kind in huis gaan hebben. Een kind dat niet om de haverklap slecht in zijn vel zit, een kind dat wat rustiger gaat slapen, een kind dat niet heel de tijd loopt te hijgen met zijn tong uit zijn mond, een kind dat ik niet heel de tijd moet lastig vallen omdat zijn ogen en mond vol viezigheid hangen,… Kortom een content, gezond kind!

Ik ben benieuwd!  En dan hoop ik dat we stillekes aan genoeg dokters met hem bezocht hebben!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>