Line fiets alleen

Een van de redenen waarom ik niet graag in Antwerpen wilde blijven wonen was dat ik mijn kinderen daar absoluut nooit alleen zag fietsen! Ik zou iets aan mijn hart krijgen.

Toen ik vorig jaar Joren naast ons Caroline naar de KSJ zag rijden, dacht ik, dat durf ik nooit met Line.

En kijk, twee weken geleden deden we dat gewoon! Eerst mocht ze rijden van bij ons thuis naar de onthaalmoeder en terug! Dat is eigenlijk hier de straat over steken en dan de straat uitrijden! Ons madam deed dat goed. We deden dat dan nog een keer en toen belande ze bijna onder een auto. Aan het einde van de straat riep ik al een half uur STOP. Maar ons juffrouw vond het niet nodig om dat meteen te doen!

Ik bijna een hartstilstand, maar voor de rest overleefde we die rit ook.

En vorige week besliste ik om samen met haar naar de bakker te rijden. En eens we bij de bakker waren, reden we verder tot bij tante Mien (aan de andere kant van het centrum dus). Ze is één keer in hekken gereden toen we naar ginder gingen en één keer tegen een paal gereden toen we weer naar huis kwamen.

Maar voor de rest, was ik echt ongelooflijk trots op haar! En stiekem ook wat op mezelf, omdat ik dat zomaar aandurfde! :-)

Ze reed flink door en luisterde echt goed naar mijn instructies! Echt een groot meisje! Ik blijf het straf vinden!

Ik ben wel benieuwd wanneer we het gaan aandurven om zo naar school te rijden. Eigenlijk is de school dezelfde weg als naar tante Mien, MAAR als het school is, is het VEEL drukker! Dus vraag ik me af of dat wel goed gaat komen! maar op een dag raap ik weer al mijn moed bij elkaar en dan zijn we weer vertrokken he!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>